Het gezicht is een belangrijk onderdeel van je uiterlijk. Het bepaalt voor een groot deel je identiteit en gemoedstoestand. Toch krijgen we vroeg of laat allemaal te maken met huidprobleempjes. Denk hierbij aan rimpels, een futloze huid, verslapping van de huid onder de ogen, grauwe teint, grove poriën, puistjes, couperose, pigmentvlekken of andere huidproblemen.

Je huid in goede conditie krijgen of houden vraagt om de juiste zorg. Wij hebben verschillende behandelingen om de huid weer in een optimale conditie te brengen. Na slechts één behandeling zul je al verbetering ervaren. Voordat we beginnen maken we een analyse van de huid. Aan de hand van deze analyse en jouw wensen kunnen wij een passend behandelprogramma opstellen, eventueel aangevuld met een productadvies afgestemd op jouw huid inclusief voorlichting hoe je thuis met deze producten aan de gang kunt. Zo werken we samen aan de optimale conditie van jouw huid.

Naast onze reguliere gezichtsbehandelingen hebben we ook nog gespecialiseerde behandelingen met fruitzuur en microdermabrasie die voor een grondige reiniging zorgen. De bindweefselmassage optimaliseert en zorgt voor doorbloeding en de zuurstoftoevoer van de huid.

Wij werken met verzorgende producten van de merken Hannah en Payot.

Naast de effectiviteit van de behandeling, werkt deze ook ontspannend. Lichaam en geest komen tot rust en je stapt ontspannen weer de deur uit.

gezichtsbehandeling