B&B Body and Beauty Care wil je ontzorgen en er voor zorgen dat jullie er mooi en stralend uitzien op deze, voor jullie onvergetelijke dag. Wij hebben (op de kapper na) alle disciplines in huis om je er van top tot teen fantastisch uit te laten zien en dat geldt niet alleen voor de bruid maar ook voor de bruidegom.

Hoe je er uit wilt zien hangt in de eerste plaats af van je eigen wens(en). Ons bedrijf heeft (gediplomeerde) specialisten klaarstaan op het gebied van:

Handverzorging en nagelverzorging

Je handen zijn deze dag erg belangrijk. Na het jawoord krijgt je de ring omgeschoven, houd het bruidsboeket er mee vast, schud genodigden de hand en neemt er cadeaus mee in ontvangst. Na het bekijken van de bruidsfoto’s zul je er versteld van staan hoe vaak je handen op de foto zijn vastgelegd.
Verzorgde handen en mooie nagels zijn bij ons voor iedereen (bruid en bruidegom) weggelegd. Heb je van nature mooie nagels kies dan voor een manicure behandeling. Zien je nagels er door omstandigheden minder mooi uit dan zijn kunstnagels een optie. Vervolgens kan gekozen worden voor OPI GelColor of nagellak. Je hebt de keuze uit meer dan 200 kleuren dus er is altijd een passend resultaat.

Ook steeds meer mannen maken een afspraak voor een manicure behandeling, waarbij we
als finishing touch de nagels polijsten waardoor ze een prachtige natuurlijke glans krijgen.

Voetverzorging

Deze dag zul je veel staan en lopen. Je voeten moeten deze dag zowel fysiek als uiterlijk in topconditie zijn. Zo kunt je kiezen uit een spa voetbehandeling of een pedicure behandeling. De eerste behandeling richt zich meer op de cosmetische en ontspannende verzorging van de voet. Bij de tweede behandeling ligt het accent meer op medische behandeling en cosmetische verzorging waarbij op deze dag de nagellak niet mag ontbreken.

Schoonheidsverzorging

Je gezicht door ons laten behandelen moet een klein feestje vooraf worden. Het doel moet zijn dat jullie relaxed aan de huwelijksdag beginnen en je huid er fris, gezond en verzorgd uitziet en ontdaan is van alle oneffenheden. We hebben hiervoor verschillende behandelarrangementen.
Suggestie; wat is er leuker om bijvoorbeeld de dag voor jullie bruiloft samen een duo-behandeling te nemen, doe dit in combinatie met een rug- en nek massage. Het ontstrest, je slaapt er goed op en jullie beginnen heerlijk ontspannen aan jullie huwelijksdag.

Visagie

Opmaak moet de kroon worden op je inspanningen om er mooi en stralend uit te zien. Bruidsvisagie bestaat in principe uit twee behandelingen. Bij de eerste behandeling ga je samen met onze visagiste de kleuren vaststellen die het beste bij jou staan en in harmonie zijn met je kleding. Zij zal op je eigen gezicht voorbeelden laten zien hoe verschillend de expressie van je gezicht zal zijn bij een bepaalde manier van opmaak en hoe het je staat.

Waarom een proef make-up?

Zoals gezegd worden samen met jou de kleuren van de make-up en de manier van opmaak bepaald.
We werken met het merk Make-up Studio dat is samengesteld uit zachte ingrediënten om irritatie en huidallergie tot een minimum te beperken. Het merk beschikt over duurzame pigmenten zodat je make-up er aan het eind van de dag nog net zo uit ziet als bij het opbrengen.

Door de proef make-up kun je zelf ervaren hoe de make-up aanvoelt en weet je ook de reactie van je omgeving van jouw make-up.

Bruidsmake-up

Op de dag zelf brengen we de door jouw gewenste bruidsmake-up op. De basis is gelegd, we weten nu dat je huid geen allergisch reactie vertoont op de make-up, je weet hoe het voelt en hebt reacties uit je eigen omgeving gehoord. Mocht je naar aanleiding van de proef make-up nog wensen hebben gaan we daarmee aan de slag.

Een ding moet duidelijk zijn; ondanks alle goed bedoelde adviezen bepaal jij uiteindelijk zelf hoe je er uit wilt zien. Het allerbelangrijkste is; jij moet voor deze dag 100% tevreden zijn over het eindresultaat!

bruid_bruidegom