Mooie wenkbrauwen maken het gezicht en de ogen sprekender en geven je meer mimiek. Heb je van nature niet die perfecte wenkbrauwen, dan lossen we samen met jou dit probleem op. Met de verschillende PMU-technieken kunnen we die mooie wenkbrauwen creëren die jij altijd hebt willen hebben.

natuurlijke wenkbrauwen

Micro Blading

Met deze unieke airstrike-methode worden natuurlijke wenkbrauwen gecreëerd passend bij jouw gezicht. Soms is het een kwestie van een nieuwe vorm creëren, maar bestaande wenkbrauwen kunnen ook voller, langer of breder gemaakt worden. Micro Blading is de manier om slecht geëpileerde wenkbrauwen weer de juiste vorm te geven.

Bij Micro Blading wordt een manuele pen gebruikt die bestaat uit ultra fijne, steriele naaldjes. Waardoor er nog dunnere haartjes getekend worden dan met de reguliere PMU-apparatuur. Met Natural Micro Blading brengen we pigment onder de huid aan met een soort bewegende beweging. Hierdoor ontstaan flinterdunne krasjes in de huid waarin pigment achterblijft. De manier waarmee de meest natuurlijke wenkbrauwen tot stand komen.

Shadow of Ombre techniek

Smaak is altijd een persoonlijke kwestie. Ingeval de keuze uitgaat naar volle strakke wenkbrauwen is de Shadow techniek een optie. Met deze techniek creëren we een poederachtige wenkbrauw te vergelijken met een aangebrachte wenkbrauwpoeder of potlood. De Shadow techniek oogt zacht en is compacter dan de luchtige Hairstroke.

Met de Ombre techniek wordt de aanzet van de wenkbrauw in een lichtere teint en luchtiger gepigmenteerd dan het midden en het einde van de wenkbrauw. Het is ook mogelijk een combi van Micro Blading en Shodow te laten aanbrengen, dus het beste van beide technieken, wat resulteert in een volle zachte wenkbrauw.