Mooie wenkbrauwen maken het gezicht en de ogen sprekender en geven je meer mimiek. Heb je van nature niet die perfecte wenkbrauwen, dan lossen we samen met jou dit probleem op. Met de verschillende PMU-technieken kunnen we die mooie wenkbrauwen creëren die jij altijd hebt willen hebben.

Wat zijn semi permanent ombré brows?

Semi Permanent Ombré brows is één van de meest populaire technieken van nu betreft Permanent Make-up, ook wel de nieuwe Microblading genoemd. Het geeft u een jonge uitstraling en het resultaat lijkt alsof u uw wenkbrauwen dagelijks met een poeder of wenkbrauw gel hebt bijgekleurd. Het wordt daarom ook wel de ‘powdered ombré brows’ genoemd.

Hoe lang blijven de ombré brows zitten?

De naam Semi Permanent zegt het eigenlijk al. Het is tijdelijk permanent. Gemiddeld blijven de wenkbrauwen 1,5 tot 2 jaar mooi zitten. De wenkbrauwen worden door verschillende factoren met de tijd mee vervaagd. Denk hierbij aan: zwemmen in chloorwater, vaak onder de zonnebank/zo’n etc. Het wordt daarom aangeraden om de kleur van de wenkbrauwen, net als haren verven, bij te houden met een colour boost (zie onze prijslijst voor het tarief).