Permanente make-up

Onze cosmetische Permanente Make-Up (PMU) behandelingen worden uitgevoerd door Hang Nguyen. Hang heeft zich de afgelopen 6 jaren gespecialiseerd en bekwaamd in verschillende PMU-technieken. Hang staat bekend als een ambitieuze en gedreven professional en is bedreven in het zetten van strakke lijen op een zo natuurlijk mogelijk wijze. Wij zijn erg content mee dat we met deze vakvrouw een samenwerkingsovereenkomst zijn aangegaan. PMU kent trends en blijvende scholing is een vereiste om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en trendontwikkelingen.

Wij begrijpen als geen ander dat als jij ons het vertrouwen geeft om bij Body and Beauty Care een PMU-behandelingen te ondergaan, je van ons mag verwachten dat deze met zorg en vakmanschap wordt uitgevoerd.

Hang Nguyen heeft zich ruim 6 jaar geleden gespecialiseerd in cosmetische Permanente Make Up. Jaarlijks doet ze diverse cursussen om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en trends.

  • GGD  vergunning
  • Goedkeuring NVWA
  • Veilige pigmenten en hoogwaardige apparatuur
  • Nauwkeurig resultaat en goede service
  • Getraind in de nieuwste technieken op gebied van Permanente Make-up en het verwijderen van foutieve pigmentaties.

Wat is permanente make-up?

PMU is een techniek om wenkbrauwen, oogcontouren en lippen op een natuurlijke manier te stylen en te accenturen. PMU is nagenoeg geschikt voor iedereen. Wie wil er namelijk niet in alle omstandigheden goed en verzorgd uitzien. Naast een verzorgd uiterlijk kent PMU ook praktische voordelen. Besparen op eyelinerproducten, sporten en zwemmen zonder uitloop en na het opstaan tijd besparen met het opmaken.

Bij PMU brengen we een pigment aan vlak onder de huid.

Met PMU zijn er diverse keuzemogelijkheden naast de bovenbeschreven behandelmogelijkheden kan er gekozen worden voor een poederachtige wenkbrauw door middel van Shadow- of Ombre techniek. Met PMU kan naast een zachte schaduw voor de eyeliners ook een heel strakke pigmentatie aangebracht worden als eyeliner.

Als u allergisch reageert op make-up producten is PMU een ideale manier om er verzorgd uit te zien.

Verschil met een tatoeage

Bij PMU wordt een pigmentatie in de bovenste laag van de lederhuid gezet. De huid zal blijven vernieuwen en zal de pigmentatie in de loop van de tijd vervagen. Zo kunnen we om de paar jaar de vorm en de kleur aanpassen aan het uiterlijk. Bij een tatoeage wordt de pigmentatie in de onderhuid geplaatst, deze wordt als het ware ingekapseld en is blijvend.

Maak een keuze uit onderstaande behandelingen

couperose pigmentvlekken huidverjongingcouperose pigmentvlekken huidverjonging
Eyeliner
acne striae littekensacne striae littekens
Lippen
acne striae littekensacne striae littekens
Verwijderen PMU