ZARQA is 25 jaar geleden ontstaan vanuit de ervaringen met de heilzame werking van Dode Zee kuren voor de probleemhuid. De Dode Zee is zonder meer ’s werelds rijkste bron van mineralen. Al jaren werken onderzoekers en dermatologen van ZARQA aan een continue verbetering van de behandeling van huidproblemen op basis van de effectieve en bewezen werking van pure Dode Zeemineralen, zuivere plantenextracten en oliĂ«n.

De nieuwe ZARQA; nu nog milder en natuurlijker
ZARQA heeft haar formule vernieuwd en is daardoor nu nog milder en natuurlijker. De producten zijn probleemoplossend en geven je huid wat het nodig heeft zonder deze onnodig te belasten met parfum, conservering en andere synthetische toevoegingen. Bovendien zijn de verpakkingen en tubes zo ontwikkeld, dat de werkzame stoffen beter bewaard blijven zonder dat onnodige irriterende conservering hoeft te worden toegevoegd.

Nog milder zonder conservering
De twee belangrijkste allergieën als gevolg van gebruik van huidverzorging zijn parfum en conservering. Daarnaast kunnen veel andere synthetische ingrediënten als paraffine, kleurstoffen en parabenen allergische reacties oproepen. ZARQA kiest bewust voor natuurlijke en plantaardige werkstoffen die de huid in balans brengen. Daarom wordt er geen parfum of onnodige conservering gebruikt en zijn de producten zo natuurlijk en mild mogelijk ontwikkeld om de kans op allergie te minimaliseren.

Huidproblemen
EĂ©n op de drie Nederlanders heeft een gevoelige huid en bij maar liefst Ă©Ă©n op de tien is er sprake van een chronische huidallergie. Body and Beauty Care biedt mensen met een probleemhuid een breed gamma aan probleemoplossende producten van ZARQA.