PAYOT is voortgekomen uit de buitengewone visie van een bijzondere vrouw, Nadia Payot. Als eerste vrouwelijke arts van haar generatie, verklaart ze in 1913 haar kennis en medische deskundigheid in dienst te willen stellen van de schoonheid van vrouwen en ontwikkelt een gezichtsmassage gymnastiek.

De buitengewone, door Dr. Nadia Payot ontwikkelde massage is een ware gezichtsverzorging met therapeutische eigenschappen. Door bloedvaten, ademhalings-, huid-, spier- en lymfvatenstelsel te activeren komt men tot ontspanning en innerlijke rust. De massage zorgt voor een diepgaand en duurzaam gevoel van welbehagen, maar geeft ook duidelijk zichtbare schoonheidsresultaten voor de uitstraling en de jongheid van de gelaatstrekken.

Een mooie huid is een gezonde huid. Uw huid weerspiegelt uw uitdrukkingen: ze wordt blootgesteld aan schadelijke invloeden van buitenaf en moet verwend worden! Net zoals het lichaam, leeft de huid volgens het ritme van de seizoenen. Pas uw verzorgingsproducten en uw schoonheidsritueel aan om uw huid te helpen het jaar mooi door te komen.

Payot heeft een compleet assortiment verzorgende, verstevigende en herstellende producten voor alle huidtypen, voor gezicht en voor uw lichaam. Eveneens is er een verzorgende lijn voor mannen.

Alle producten ruiken heerlijk, voelen prettig en zacht aan en bevorderen de gezondheid van uw huid. Alle producten worden in het eigen laboratorium in Parijs ontwikkelt en uiteraard dierproefvrij getest. Payot producten bevatten concentratie biologische producten van geneeskrachtige planten en mineralen, die zacht en mild zijn voor de huid.

Payot is al decennia lang een wereldspeler op het gebied van verzorgingsproducten voor lichaam en gezicht en verkrijgbaar in  65 landen verkrijgbaar.