Het van oorsprong Amsterdamse merk Make-up Studio is al decennia lang een begrip in de wereld van de professionele visagie.

De oprichter van Make-up Studio, Wil van het Hek had in Amsterdam de wereldberoemde make-up winkel Back Stage waar onder andere “grime” producten verkocht werden. Omdat hij niet tevreden was over de kwaliteit van bestaande make-up, begon Wil met het produceren van zijn eigen professionele make-up. Hij reisde daarvoor door heel Europa om voor ieder individueel make-up product de beste leverancier te vinden en daar mee was het merk Make-up Studio geboren

Als eerste in Nederland, werd er door Wil een nieuw, nog niet eerder op de markt gebracht matte oogschaduw ontwikkeld met een zeer hoge pigmentatie welke ook vochtig kon worden aangebracht. Toen dit een succes bleek te zijn, kwamen er steeds meer oogschaduwen en groeide Make-up Studio verder uit.

De vraag naar kwalitatief hoogwaardige producten van Make-up Studio nam ook van de consumenten markt explosief toe en deed het succes groeien tot een professioneel make-up merk dat inmiddels in meer dan 60 landen verkrijgbaar is.

In de afgelopen 3 decennia heeft Make-up Studio haar succes bereikt door te luisteren naar de wensen van haar klanten en dit heeft geresulteerd in de komst van steeds nieuwe en innovatieve producten afgestemd op de wensen van de professionele make-up artist en de moderne vrouw.

Wij zijn er trots op dat wij dit unieke merk mogen vertegenwoordigen voor Zwolle en omgeving. Onze eigen visagisten zijn u graag van dienst met geven van opmaak, kleur en productadvies.

make-up-studio