Hannah is al meer dan 30 jaar een begrip in Nederland op het gebied van het verkrijgen en behouden van een mooie en gezonde huid. Hannah biedt een totaal concept, een stappenplan met daarop afgestemde producten met als resultaat een zichtbare huidverbetering voor langere tijd.

Het hannah concept mag uniek genoemd worden, de ontwikkelde bindweefselmassage van hannah is gepatenteerd en wetenschappelijk bewezen.

Geef je huid een kans
Kansen zijn er om benut te worden. Onze schoonheidsspecialisten kunnen in samenwerking met hannah je helpen bij het in conditie brengen van jouw huid dan wel te zorgen dat je huid in conditie blijft. Mochten er huidbeschadigingen zijn dan zal het een correctieve (herstellende) werking hebben. Ook zal de huid er langer jonger uitzien. Alleen door hannah erkende huidcoaches hebben toestemming om met een hannah behandelplan voor huidverbetering te werken.

Hoe is de conditie van jouw huid
Na iedere eerste kennismaking waarin jij jouw wensen en verwachtingen aangeeft wordt een huidanalyse gemaakt, met behulp van een door Hannah ontwikkelde Skin Analyzer. Iedere huidcoach heeft de beschikking over een dergelijk apparaat en op basis van de uitkomst wordt een behandelplan opgesteld. Het spreekt voor zich dat de uitkomst van de analyse en het behandelplan gedetailleerd met je wordt besproken en dat je daarin ook een zorgvuldige begeleiding (coaching) mag verwachten.

Maatwerk afgestemd op jouw huid
Hannah producten kunnen bij het juiste gebruik van grote betekenis zijn voor jouw huid door de hoge percentages aan actieve werkstoffen. Iedere behandeling gebeurt met een samenstelling van hannah producten die naar aanleiding van de uitkomst van de huidanalyse door de huidcoach wordt samengesteld. Zelf speel je ook een belangrijke rol in het behandelplan. Door de voor jou samengestelde producten thuis te blijven gebruiken versterkt je het effect van de salonbehandeling en draag je er zelf zorg voor dat jouw huid in conditie komt dan wel blijft.

hannah