De producten waarmee we werken zijn met grote zorg samengesteld. Zo betrekken we onze nagel en hand/voetverzorgende producten van OPI en THALIA, twee gerenommeerde en tevens toonaangevende leveranciers in de nagelbranche.

Ook voor de verzorgende en huidherstellende producten zijn we niet over één nacht ijs gegaan. Om tot een definitieve keus te komen hebben we ons laten voorlichten door tientallen leveranciers en hebben vervolgens alle producten zelf getest. We zijn er daarom ook van overtuigd dat we met de producten van Hannah, Payot en Thalia drie merken in huis hebben gehaald die zeer goed scoren qua prijsprestatie verhouding en elkaar uitstekend aanvullen. Payot leent zich goed voor de huidverzorging met ontspanning voor lichaam en geest. Thalia biedt met het gebruik van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten een uitstekende productlijn. De producten van Hannah hebben een speciale behandelingsmethode en zijn meer geënt op het activeren van de huid door middel van bindweefseltechniek.

Voor de visagie maken we gebruik van het van oorsprong Amsterdamse merk Make-up Studio. Deze is al decennia lang een begrip in de wereld van de professionele visagie. Make-up Studio heeft haar succes bereikt door te luisteren naar de wensen van haar klanten en dit heeft geresulteerd in de komst van steeds nieuwe en innovatieve producten afgestemd op de wensen van de professionele make-up artist en de moderne vrouw.

Naast dat wij zelf graag met deze producten werken, bieden wij deze ook aan in onze winkel. Wij adviseren je graag over welke producten geschikt zijn en hoe je deze thuis kunt gebruiken.

Kies jouw favoriete merk

opiopi
OPI
hannahhannah
hannah
extensoextenso
PAYOT
Make-up StudioMake-up Studio
Make-up Studio