Overbeharing is een serieuze huidaandoening waarbij sommige mensen lichamelijke en psychische stress kunnen ondervinden. Overbeharing kan voorkomen bij jong en oud en kan ontstaan door verschillende factoren. Gelukkig bestaat er hiervoor een permanente oplossing door middel van definitief ontharen.

Definitief ontharen is mogelijk op verschillende manieren. Onze huidtherapeut werkt met de meest geavanceerde technieken namelijk de Alexandrite laser, Nd: yag laser en Diode laser. Het voordeel van deze verschillende technieken is dat niet alleen alle huidskleuren veilig behandeld kunnen worden, maar ook alle haarkleuren. Dus ook voor lichtgekleurde overbeharing is nu dus een definitieve oplossing.

Omdat wij werken met de nieuwste apparatuur en de best opgeleide huidtherapeuten, die zijn aangesloten bij de NVH (Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en de ANBOS), hebben wij een goede naam bij veel zorgverzekeraars. Behandelingen in het gelaat bij een vrouw zullen dan meestal ook worden vergoed.

Vergoeding zorgverzekeraar

Onze huidtherapeuten zijn direct toegankelijk en zij kunnen u adviseren bij het verkrijgen van een verwijzing geven indien de zorgverzekeraar daarom vraagt.

Vergoedingen kunnen per zorgverzekeraar verschillen en zijn polis afhankelijk. In jouw zorgverzekeringspolis kun je zien of en in welke mate je een behandeling vergoed krijgt. Het laser ontharen gaat niet ten kosten van het eigen risico. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met je contactpersoon bij je zorgverzekeraar om na te gaan welke vergoeding voor jou geldt of de tabel raadplegen door te klikken op:  vergoedingstabel.

Heb je nog vragen over de vergoedingen voor het ontharen? Maak dan een afspraak voor een gratis consult bij onze huidtherapeut.

Prijzen vanaf € 45,- per behandeling