Couperose, pigmentvlekken en huidverjonging

Couperose

Couperose is een rode verkleuring in de huid met daarin allemaal kleine gesprongen adertjes. Rosacea is een vorm van couperose gecombineerd met acne. Er zijn dan ook veel puisten op de huid zichtbaar. Ook kunnen er losse vaatjes in het gezicht zichtbaar zijn. Deze worden ook wel spinnetjes ‘spider naevi’ of tele’s ‘teleangiëctastieën’ genoemd. Met de ELOS technologie zijn deze huidproblemen in een paar flitsen te verminderen/verhelpen.

Pigmentvlekken

Verkleuringen van de huid kunnen worden veroorzaakt doordat de huid ouder wordt of langdurig aan zonlicht is blootgesteld. Vind je dat deze ouderdomsvlekken of zonbeschadiging afbreuk doen aan je uiterlijk, laat ze dan behandelen. Na een uitgebreide huidanalyse zal de huidtherapeut met je overleggen welke behandelmethode het meest geschikt is voor jouw pigment probleem.

Huidverjonging

Voor iedereen die op zoek is naar een alternatief voor injectables of een chirurgische facelift is er nu eMatrix. Met eMatrix wordt de huid weer strak en gezond. Rimpels en gezichtlijnen worden aangepakt zonder dat dit ten koste gaat van je mimiek.
De eMatrix methode is uniek omdat het veilig is voor alle huidtypes en een minimale hersteltijd heeft. De eMatrix wordt zowel nationaal als internationaal omarmd door vooraanstaande dermatologen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Bij Body and Beauty Care werken uitsluitend HBO-geschoolde en Kwaliteit-geregistreerde huidtherapeuten (wet BIG, artikel 34), die lid zijn van de beroepsvereniging NVH (Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten). Kwalitatieve zorg staat hoog in het vaandel. Cosmetique Totale wordt erkend door alle zorgverzekeraars en behandelingen zullen veelal vergoed worden.

Wij hebben geen verwijsbrief nodig van uw huisarts, dermatoloog of medisch specialist (enige uitzonderingen daar gelaten). Onze specialisten zijn direct toegankelijk.

Vergoedingen kunnen per zorgverzekeraar verschillen en zijn polis afhankelijk. In jouw zorgverzekeringspolis kun je zien of en in welke mate je een behandeling vergoed krijgt. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met je contactpersoon bij je zorgverzekeraar om na te gaan welke vergoeding voor jou geldt of de tabel raadplegen door te klikken op: vergoedingstabel.

Heb je nog vragen over de vergoedingen? Maak dan een afspraak voor een gratis consult bij een medisch specialist.