Laser/IPL behandelingen

Onze Cosmetique Totale huidtherapeutes zijn gespecialiseerd in hoogwaardige medische laserbehandelingen voor definitieve ontharing, acne, littekens, schimmelnagels, pigment, couperose, huidverjonging en huidverbetering.

Zij werken alleen met hoogwaardige medische apparatuur en producten die wetenschappelijk zijn bewezen. Alle lasers hebben het CE en FDA certificaat op de apparatuur en zelfs op de behandeling. We gaan voor veiligheid en effectiviteit, want het gaat wel om jouw huid!

Omdat wij aan alle wettelijke vereisten voldoen, kunnen wij ook op doktersvoorschrift werken en worden veel laserbehandelingen door de zorgverzekeraars vergoed. Voor meer informatie over vergoedingen klik op: vergoeding zorgverzekeraar

Waarom samenwerken met Cosmetique Totale?

Body and Beauty Care werkt samen met partners als deze toegevoegde waarde hebben en een aanvulling bieden op hetgeen we zelf doen. Op het gebied van deskundigheid en het beschikken over de meest geavanceerde apparatuur is Cosmethique Totale een begrip in de markt en werkt samen met ca. 100 betere schoonheidssalons in Nederland. Body and Beauty Care is ervan overtuigd door deze samenwerking de veiligste en beste techniek te kunnen aanbieden aan haar klanten. Cosmetique Totale heeft HBO geschoolde en BIG geregistreerde huidtherapeuten in dienst en werkt met de nieuwste generatie apparatuur.

Hoe gaat het in zijn werk?

In het eerste en vrijblijvende consult zal onze huidtherapeut afhankelijk van jouw persoonlijke situatie bepalen welke behandelmethode het meest geschikt voor je is. De huidtherapeuten zijn volledig gekwalificeerd om huidproblemen op paramedische wijze te behandelen. Onze huidtherapeut informeert je of de behandeling door jouw zorgverzekeraar vergoed wordt en uiteraard wat het gaat kosten.
De behandeling vindt plaats in één van onze ruim en modern ingerichte behandelkamers welke aan alle voorschriften van hygiëne en inrichting voldoen en waar de privacy gewaarborgd is.

Voordelig en concurrerende tarieven

Behandelingen die door onze Cosmetique Totale huidtherapeute uitgevoerd worden mogen concurrerend genoemd worden ten opzichte van de prijzen die je elders betaalt. Gezien de prijs/prestatie verhouding durven wij te stellen dat je nergens beter en voordeliger terecht kunt.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Cosmetique Totale voert bij ons de volgende laserbehandelingen uit:

– Acne/acne littekens
– Couperose
– Definitief ontharen
– Huidverjonging
– Huidverstrakking
– Littekenbehandeling
– Striae
– Pigmentvlekken verwijdering
– Rimpelbehandelingen
– Genezen van kalknagels/schimmelnagels
– Medische peelings

laser-ipl

Maak een keuze uit onderstaande behandelingen

couperose pigmentvlekken huidverjongingcouperose pigmentvlekken huidverjonging
Couperose, pigmentvlekken en huidverjonging
acne striae littekensacne striae littekens
Acne, littekens en striae
kalknagels schimmelnagelkalknagels schimmelnagel
Kalk/schimmelnagels
vergoeding zorgverzekeraarvergoeding zorgverzekeraar
laser ipl definitief ontharen
Vergoeding zorgverzekeraar