Botuline Toxine (botox) is een natuurlijk eiwit dat door toediening er voor zorgt dat tijdelijk een prikkel van de zenuwspier geremd wordt en ervoor zorgt dat de spier ontspant. Hierdoor ontstaat een gladdere huid en vervaging van rimpels.

Met name de voorhoofd- en fronsrimpels en de kraaienpootjes worden behandeld met botox. Doordat kraaienpootjes, voorhoofdrimpels en fronsrimpels ontstaan door overmatige spieractiviteit (vaak door stress en vermoeidheid) is botox voor dit soort rimpels een zeer effectieve behandeling.

Ongeveer 1 week na de behandeling begin je het resultaat te zien en te voelen en na gemiddeld 3 tot 4 maanden neemt de werking weer af.

Bij herhaald gebruik kan het effect langer aanhouden, tot zelfs 6 maanden.

Werkwijze

Onze schoonheidsspecialisten zijn getraind door dr. Isabella Savic in het geven van algemene voorlichting over medisch cosmetische behandelingen. Zij kunnen je objectief informeren en antwoord geven op vragen over behandelmogelijkheden en behandelmethoden.

Periodiek is dr. Isabella in ons schoonheidsinstituut aanwezig voor het geven van voorlichting en het uitvoeren van behandelingen. In een geheel vrijblijvend en kosteloos consult zal dr. Iasabella je adviseren welke behandeling voor jou het meest geschikt is, wat je van de behandeling kunt verwachten en wat de kosten zijn.

Voor vragen of een vrijblijvend consult of het maken van een behandelafspraak kun je contact met ons opnemen.

  • kraaienpootjes
  • fronsrimpels
  • rimpels op het voorhoofd
  • rimpels naast de neus
  • migraine
  • overmatig transpireren
botox