Cosmetische behandelingen

In ons schoonheidsinstituut worden Medisch Cosmetische behandelingen uitgevoerd die erop gericht zijn om op een natuurlijke manier lijnen in het gezicht te laten vervagen, rimpels te verzachten en gezichtcontouren te accentueren. Hierdoor wordt een jongere en frisse uitstraling gerealiseerd. B&B Body and Beauty Care is hiervoor een samenwerking aangegaan met medisch cosmetisch arts dr. Isabella Savic. In ons schoonheidsinstituut is dr. Isabella Savic de adviserend en behandelend cosmetisch arts. Dr. Isabelle is een gedreven, professionele vakvrouw die je objectief zal voorlichten en behandelingen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zal uitvoeren.

isabella

Isabella Savic is na haar middelbare schoolopleiding Farmacie gaan studeren aan de RijksUniversiteit Groningen, deze doctorale studie heeft ze met succes in 2006 afgerond. Na deze studie ging ze Geneeskunde studeren eveneens aan de Rijks Universiteit Groningen waar ze in 2010 haar artsendiploma heeft behaald. Isabella Savic is een geregistreerd arts onder BIG nummer: 19913537001.

Na haar artsen opleiding heeft zij zich gespecialiseerd als medisch cosmetisch arts. Inmiddels heeft ze een lang traject achter de rug van opleidingen, trainingen en heeft ze veel ervaring opgedaan in het verrichten in medisch cosmetische behandelingen.

Door haar achtergrond in de farmacie beschikt dr. Isabella Savic over een specialistische kennis van producten die in de geneeskunde beschikbaar zijn. Deze kennis deelt ze met onze cliënten om onder andere zorgvuldig te kunnen bepalen welke producten het beste resultaat geven.

Doelstelling
Kwaliteit (kennis en kunde), betrouwbaarheid, zorgvuldigheid zijn de kernwoorden waarmee we ons willen onderscheiden. Het is vanzelfsprekend dat dit eveneens geld voor de prijs. Je krijgt bij dr. Isabella van te voren, geheel vrijblijvend te horen wat de kosten van behandeling zijn. Door niet te hoeven investeren in dure villa’s kunnen we onze diensten tegen scherpe en concurrerende tarieven aanbieden. Onze behandelruimtes voldoen aan de hoogste standaards op het gebied van hygiëne en inrichting

Maak een keuze uit onderstaande behandelingen

cosmetische behandelingen botoxcosmetische behandelingen botox
Botox
fillersfillers
Fillers
overtranspiratieovertranspiratie
Overtranspiratie
migrainemigraine
Migraine