Er zijn tal van ontharingsbehandelingen maar weinig zijn zo effectief in definitief ontharen als de ELOS methode. De ELOS Methode is in tegenstelling tot regulier laser-ontharen en IPL-ontharen wel geschikt voor elk huidtype en haarkleur. Dus ook voor blond en grijs haar.

Elos ontharen bestaat uit twee energiebronnen: radiofrequentie & licht. Hierdoor wordt definitief ontharen veel veiliger en effectiever. Haar groeit in verschillende fases, er zullen daarom meerdere behandelingen nodig zijn om de overbeharing te verwijderen. Het aantal ontharingsbehandelingen kan per gebied en per persoon verschillen. Haar dat behandeld is, zal niet meer terugkomen. Er kunnen echter wel slapende haartjes actief worden, bijvoorbeeld in de menopauze. Het is daarom beter om i.p.v. permanent ontharen over permanente haarreductie te spreken. Ook is het met de Elos Motif mogelijk om 100% pijnloos te ontharen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Omdat wij werken met de nieuwste apparatuur en de best opgeleide huidtherapeuten, die zijn aangesloten bij de NVH (Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en de ANBOS -), hebben wij een goede naam bij veel zorgverzekeraars. Behandelingen in het gelaat zullen dan meestal ook worden vergoed.

Wij hebben geen verwijsbrief nodig van uw huisarts, dermatoloog of medisch specialist (enige uitzonderingen daar gelaten). Onze specialisten zijn direct toegankelijk en zij kunnen u adviseren bij het verkrijgen van een verwijzing geven indien de zorgverzekeraar daarom vraagt.

Vergoedingen kunnen per zorgverzekeraar verschillen en zijn polis afhankelijk. In jouw zorgverzekeringspolis kun je zien of en in welke mate je een behandeling vergoed krijgt. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met je contactpersoon bij je zorgverzekeraar om na te gaan welke vergoeding voor jou geldt of de tabel raadplegen door te klikken op: vergoedingstabel.

Heb je nog vragen over de vergoedingen voor het ontharen? Maak dan een afspraak voor een gratis consult bij een medisch specialist.

Prijzen vanaf € 45,- per behandeling